Güzelçamlı ve Milli Park sahillerinde tekne turu ile deniz keyfi yaşayan avukatlar Kızılay’a da gelir sağladı. Nazilli’den sabah erken saatlerde çıkarak başlayan gezi Güzelçamlı limanındaki bekleyen yatla mavi tura dönüştü. Rota Dilek yarımadasının bakir koylarında, özel yatta Nazilli Kızılay Şubesinin hazırladığı kahvaltılar, deniz manzarası eşliğinde iştahla yendi. Nazilli Avukatları birbirinden güzel dört koyda denize girilirken, akşamüstü bedenen yorgun ama ruhen zinde güzel bir günü birlikte geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını dile getirdiler. Nazilli Avukatlar, sıcak yaz ayında hem bu tarz serin havaların bulunduğu hem de Kızılay’a destek olmak için çeşitli geziler düzenlemek istediklerini söylediler.

GEZİ GELİRİ KIZILAY’A

Avukatların büyük sorumluluk içerisinde çalışma saatlerinden ödün vererek mesleklerini sürdürdüklerini ifade eden geziyi düzenleyen Nazilli Barosu Temsilcisi Av. Ayhan Nuri Ünal; “Bizler zor ve büyük bir sorumluluğu gerektiren mesleğimizi çalışma saatlerine bağlı olmaksızın yerine getirmekteyiz. Hukuki yardımda bulunduğumuz insanların geleceğini ve kaderini mahkemelerle birlikte biz şekillendiriyoruz. Bu bizde çok büyük bir baskı yaratmaktadır. Meslek büyüklerimizin birçoğunda kalp ve tansiyon gibi rahatsızlar olmasının nedeni budur. İşte ailelerimizle birlikte yaptığımız böyle geziler bizleri rahatlatmakta temiz bir nefes almak gibi içimizi ferahlatmaktadır. Arkadaşlarla karar aldık, fırsat buldukça bu tür gezilere fırsat yaratmaya çalışacağız. Tabi gezilerimizde Kızılay gibi bir kuruluşa destek olmamız manevi yönden de bize büyük haz vermektedir” dedi.

Geziye katılan Nazilli Kızılay Şubesi Başkanı Av. Muhsin Doğan ise; “Nazillili avukat arkadaşlara yani meslektaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Hangi etkinlikte bulunsak arkamızda Nazilli halkını ve Avukatlarını bulmaktayız. Bu gezide de şubemize yapılan maddi katkı önümüzdeki Ramazan ayında birçok yoksul aileye gıda ve giysi olarak geri dönecektir.

Av. Ayhan Nuri Ünal Bey’e sonsuz teşekkürlerimle birlikte yeni geziler düzenlemesini ve daha fazla yardımda bulunmalarını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png