Bayramlaşmaya Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belde Belediye Başkanı B. Kuvvet Erim, Cumhuriyet Başsavcısı Vek. Aydın Sevim, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, İlçe Emniyet Müdürü Vek. M. Ali Berksoy, İlçe Müftüsü H. Hüsnü Sula, TSM Sorumlu Hekimi Hakan Derici, MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Celal Çelen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Zabıta ekipleri, daire müdürleri ile davetliler katıldı. Kültür Merkezi’ndeki kutlamanın ardından sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Haluk Alıcık Huzur Evi, İsabeyli 80. Yıl Kız Yetiştirme ve Çocuk Yuvası ile Nazilli’de bulunan 7 Çocuk evi ziyaret edilerek bayram kutlandı.

Bayramların birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşliğin en yoğun yaşandığı güzel günler olduğunu belirten Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, “Bayramlar bizim birlik, beraberlik, sevgi, hürmet ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşadığım güzel zaman dilimi. Bayramda yaşadığımız bu güzellikleri yılın 12 ayına yayalım. Ağzımızın tadı hiç bir zaman bozulmasın. Bayram tadında günlerimiz olsun. Bütün kamu çalışanlarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, esenlik ve başarılar dilerim” dedi.

BAŞKAN’DAN 5’ER TL HARÇLIK

Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç ile birlikte bayramlaşma törenine katılan ve torun Gültekin Fatih Kılınç biran olsun dedesini yalnız bırakmadı. Dedesini çok sevdiği gözlenen torun Gültekin Kılınç ise her fırsatta dedesiyle sohbet etmesi dikkat çekti. Ziyaretlerde bayramlaşan Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, bayramların toplumsal birlikteliğin doruğa çıktığı müstesna günler olduğunu ifade ettiler. Ziyaretler sırasında en çok yorulan ise Başkan Alıcık oldu. Ziyaretler sırasında kendisini gören ve elini öpen çocuklara 5’er TL harçlık veren Alıcıki Huzurevi ziyaretinde ise sorunları dinleyerek yapılması gerekenler için daire müdürlerine talimat verdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png