Nazilli ile birlikte Kuyucak, Karacasu, Buharkent, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerine hizmet veren, 2010 yılında ISO 9000 Kalite Yönetim Sistem Belgelendirmesi’ni ve 2012 yılında da TOBB Akreditasyon Sistem Belgelendirmesi’ni alan Nazilli Ticaret Odası, tüm birimleriyle Avrupa Birliği standartlarında hizmet verecek yeni ve modern bir hizmet binası arayışlarını neticelendirdi. Bu doğrultuda Nazilli Ticaret Borsası ile birlikte yapılacak yeni hizmet binası için devlet kara yolu üzerinde bir arsa satın alındı. Nazilli için Kurumsal işbirliği çalışmalarını başlatan iki kurum da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği mensubu. Bundan böyle aynı çatı altında hizmet verecek olan Ticaret Odası ve Ticaret Borsası güçlerini birleştirerek Nazilli’nin hak ettiği konuma gelmesi için daha çok gayret gösterecekler.

ÖRNEĞİ AZ BİR BİRLİKTELİK

Konuyla ilgili Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ile Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt yaptıkları ortak basın açıklamasında; “Nüfus yoğunluğu ve ekonomisi ile birçok ilden büyük Nazilli’de, Avrupa standartlarında hizmet verecek Oda ve Borsa müşterek Hizmet Binası inşası için güç birliği yaptık. Her iki kurum da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği mensubudur. Ülkemizde örneği çok az olan müşterek Oda ve Borsa Binası Bölgemiz için ilk örnek olacaktır. Üyelerimize Avrupa Birliği normlarında hizmet vermek için yaptığımız güç birliğinin Nazilli için hayırlı olmasını ve örnek teşkil etmesini diliyoruz” dediler.

Nazilli Tapu Sicil Müdürlüğünde yapılan devir işlemleri neticesinde; Ziya Aksüt ve Tacettin Pirinç kurumları adına Tapu Sicil Müdürü Yusuf Cabadağ’dan tapuları teslim aldı.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png