Protokol Ticaret Odası Hizmet Binası’nda imzalandı. İmza törenine, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Denizbank Batı Anadolu Bölge Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Denizbank Nazilli Şube Müdürü Levent Çalışkan, Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ve oda Genel Sekreteri Eray Rüştü Taka katıldı.

“36 AY’A VARAN VADE İMKANI”
Anlaşma çerçevesinde Nazilli Ticaret Odası üyesi işletmeler, Denizbank’tan 120 aya varan vadelerle ‘Sermaye Destek Kredisi’ ve 36 aya varan vadelerle ‘Eşit Taksitli’ kredilerini özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler. ‘Sermaye Destek Kredisi’ işletmelere, gayrimenkullerini teminat göstererek nakit ihtiyaçlarını 10 yıl vadeye kadar karşılama imkanı sağlıyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen KOBİ’lerin, üyesi bulundukları odaya ya da Denizbank Nazilli Şubesi’ne başvurmaları yeterli olacak.

“KREDİ TALEBİ EN GEÇ 72 SAAT İÇİNDE CEVAPLANIYOR”
Finansal portal anlayışı ile hareket eden Denizbank, imzalanan bu protokol ile Ticaret Odası üyelerine, cazip koşullarla finansman desteği sağlamanın yanı sıra bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere de ulaşma imkanı sunuyor. Böylece KOBİ’lerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken, iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor. Türkiye’de ilk kez KOBİ müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye sokan Denizbank KOBİ Bankacılığı, gelen her türlü kredi talebini en geç 72 saat içinde cevaplandırıyor. Hayata geçirdiği ‘Turizm Paketi’ ve ‘Kırtasiye Paketi’ ile Denizbank, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkanı tanıyor.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg