Nazilli Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamada, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan eğitim yardımlarının bu yıl da devam ettiği belirtildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkıları ve oda yönetim kurulunun destekleriyle oluşturulan bütçe ile temin edilen ayakkabıların dağıtımının teslimine bu yıl Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk İlköğretim okulunda başlandı.
Nazilli Ticaret Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımı için yapılan dağıtım törenine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç ve öğrenciler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç; odanın her yıl geleneksel olarak Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde sürdürdüğü yardımların mümkün olduğu sürece devam edeceğini ifade ederek; “Hazırladığımız ayakkabıları Milli Eğitim Müdürlüğünce isimleri tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz bu yardımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ortaklaşa yapıyoruz. Öğrencilerimizi sevindirmekten ve milli eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu yardımlarımız sürekli devam edecek” dedi.