TFF 3. Lig 3. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor, kendi sahasında oynadığı 4. Hazırlık maçını kazanarak taraftarını ve yöneticileri sevindirdi. Nazili Belediyespor Kulüp Başkanı Erol Sezgin “Takımımız şampiyonluk için en güçlü aday” dedi.
Gölcük kampının ardından bir hafta içerisinde oynadığı dördüncü hazırlık maçında da iyi bir performans sergileyen Nazilli Belediyespor, bu sezon sahasında oynadığı ilk hazırlık maçını 2-0 kazanmayı bildi. Az sayıda taraftarın izlediği hazırlık maçında ilk 11"e 3 yeni transferi olan Kadir, Serdar ve Yüksel"i de dahil ederek maça başlayan Nazilli Belediyespor, 40. Dakikada Serdar ve 80. Dakikada Polat"ın golleri ile Lüleburgazspor"u rahatlıkla yenmeyi başardı. Çok sayıda pozisyonun gole çevrilemediği müsabakada yeni transferler göz doldurdu. İnegölspor"dan bu sezon transfer edilen Serdar, sert sağ ayağı ile rakip kalecinin korkulu rüyası oldu. Uzaktan sert şutları ile beğeni kazanan Serdar, orta saha oyuncusu Kenan ile iyi bir ikili oluşturarak pasları iyi değerlendirmeyi bildiler. Her hazırlık maçında olduğu gibi Lüleburgaz maçını da izleyen Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, beraberinde Nazilli Belediyespor Başkanı Erol sezgin, eski Başkan Ali Yüksel ve Yönetimden birkaç kişi, takımın oyunundan memnun olduklarını belirttiler.
26 futbolcudan oluşan ve bu yıl 10 transferle takımı güçlendirdiklerini ifade eden Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Erol Sezgin, lige en iyi şekilde hazırlanmak için çabaladıklarını ifade etti. Sezgin açıklamasını sürdürerek “Teknik Direktörümüz Hakkı Aslan ve ekibi, özverili bir şekilde şampiyonluk parolası ile lige hazırlanıyor. Takımımızın Gölcük kampının son gününde oynadığı ve 2-1 kazandığı Lüleburgazspor maçının ardından bir hafta içerisinde 3 hazırlık maçı daha yaptık. Bunların ikisi Denizli"de Denizlispor"un 1-0, Denizli Belediyespor"un da 2-0 kazandığı maçlar oldu. Kamp bitiminin hemen ardından yapılan bu iki maçta takımımız uyum sıkıntısı yaşadı. Kendi sahamızda oynadığımız Lüleburgaz maçında ise takımımız iyi koordine olarak konuk ekibi ikinci kez yenmeyi başardı. Attığımızdan fazla gölü kaçırdığımız müsabakada yeni transferlerimiz eski oyuncularımız ile kaynaştıklarını gösterdiler. Bundan sonra yapacağımız hazırlık maçlarının ardından takımımızdaki son eksiklikleri de tamamlayarak lige en iyi şekilde hazırlanmış olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız. Son transferimiz olan İzmirspor"dan aldığımız Cemal ise takıma alışıyor “dedi.