Oyunculuğa olan merakınız ne zaman ortaya çıktı?
Lisedeyken çok faal bir arkadaş grubumuz vardı. Gerçi faaliyetlerimizin çoğu derslerden kaytarma amaçlıydı ama yıl sonunda sevdiğimiz bir şarkının sözlerinden yola çıkarak bir oyun sergiledik. Çok iyi tepkiler aldık. Sonrasında halen bağlı olduğum ajansıma başvurdum.

'Acemi Cadı' dizisinden sonra şu sıralar 'Adanalı'da rol alıyorsunuz, genç kızların sevgilisi oldunuz. İlgi hoşunuza gidiyor mu?
Açıkçası kendimi beğenmiyorum. İnsanlar tarafından beğenilmek güzel ama bunun budalalığına kapılıp, hayatınızı 'nasıl olsa yakışıklıyım' diyerek sürdürmeye çalışmak saçmalık. Yani bunların yitirilmeyeceğini kim garanti edebilir ki...

Özel hayatınızda nasıl birisiniz? Mesela geçimsiz misiniz?
Çok titizimdir. Her şeyin en iyisi olsun isterim. Kuralcıyım, kılı kırk yararım. Doğrularıma ters düşen konularda son derece geçimsiz olurum. Dikkafalı fakat objektifimdir.

Arkadaşlarınız sizi nasıl tarif ederler peki?
Mesela bu aralar evimi taşıyorum. Eşyalarımı satın almadan önce nasıl defalarca incelediğime şahit oldular. Kesin, 'titiz ve takıntılı' diyorlardır. Ayrıca iyi pilav yaptığımı ve playstation bağımlısı olduğumu da söylerler.

Kadınları etkileme konusunda en çok neyinize güvenirsiniz?
Her zaman doğallık ve samimiyetten yanayım. İlişkinin en başından itibaren samimi davranırım.

Nasıl kadınlardan hoşlanırsınız?
Önce dürüst olmalı! Hayatıma yön vermemde bana ışık tutabilecek, karakterli ve sorumluluk sahibi birisi olmalı.

Aşka inanıyor musunuz?
Evlilik ve flörte aynı bakıyorum. Evlendiğim zaman eşime göstereceğim sevgiyi, itinayı ve saygıyı sevgilime de gösteririm. Sonuçta hayatı sadece güzellikleri için değil, her yönüyle paylaşmak lazım.

İlerisi için hedefleriniz neler?
İş anlamında kalıcı olmak isterim. Özel hayatımda ise tek beklentim huzur.

Adanalı'da bu akşam
Engin ölümle pençeleşirken Adanalı ve Maraz Ali hastanede karşılaşır. Maraz Ali, Adanalı'ya yangının hesabını sorar. Bu arada Engin'i görmek için hastaneye giden İdil, Maraz Ali ve Adanalı arasında kalır. Nevzat Müdür ise bu durumdan hoşlanmaz. Öte yandan Fiko, Pınar'ı kurtarabilmek için Tarık'ın peşine düşer.