Ak Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı mimar Mustafa Ancın, aday adaylığı sürecinde kamuoyunu bilgilendiren bir "Taahhütname" hazırlatıp dağıtıyor.

Aydınlıların geleceğine yön verecek olan 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını son sürat devam ettiren Ak partili Mustafa Ancın, “Söz uçar, yazı kalır. Bu sebepten dolayı halka kendimi daha iyi anlatmak ve prensiplerimi belirtmek üzere taahhütname hazırlayıp hemşerilerimle paylaşmayı uygun gördüm. Bu konuda iyi bir ekip çalışmasıyla hazırladığımız taahhütnamemi Aydın"daki tüm ev ve işyerlerine ulaştırmayı planlıyorum” dedi.

 

Kimseye bir borcum yok!

 

Ak Parti Aydın Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mustafa Ancın, tek taahhüdünün Aydınlı hemşerilerine olduğunun altını çizerek, “Bir tek taahhüdüm var, o da hemşerilerime ve milletimedir. Bunu da bu taahhütnameyle iletiyorum. Bunun dışında kimseye ne bir taahhüdüm ne de bir borcum var!” şeklinde konuştu.

 

Herkesin saklamasını istiyorum

 

Aday adaylığı, adaylığı ve şayet seçilirse belediye başkanlığı süresince uygulamaya söz verdiği ve hiçbir zaman vazgeçmeyeceği prensiplerini maddeler halinde Aydınlılarla paylaşan Ak Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı mimar Mustafa Ancın, halkın bu taahhütnameyi saklamasını da rica ediyor.

Kapı kapı dağıtım yapılarak halka ulaşacak olan taahhütnamede önemli sözler veren Mustafa Ancın bu çalışmayla 150 bin kişiye ulaşmayı hedeflediğini de sözlerine ekledi.

 

Taahhütname samimiyetin belgesi

 

Adaletten ayrılmadan, birlik ve beraberlik içerisinde Aydın"ı yönetmeye talip olduğunu söyleyen Ak Partili aday adayı Mustafa Ancın, “Amacım gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilecek bir kent bırakmaktır. Göreve gelmem halinde Aydın"da büyüme, kalkınma hamlelerine birlikte imza atacağız. Halka dağıttığım bu taahhütname de hemşerilerime olan sevgi ve samimiyetimin bir belgesidir. Lütfen taahhütnameyi alan tüm hemşerilerim bunu saklasın. Sözümde durmaz isem de bana verdikleri oyları helal etmesinler” diye konuştu.

 

 

Taahhütnamede neler var?

* Hemşehrilerimin paralarının nerelere ve nasıl harcandığını bilmeleri için, bütün belediye

gelir ve giderlerini 3 ayda bir bütün hemşerilerime ve basın mensuplarına açıklayacağım!

* İmar uygulamalarında hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecektir! Konunun ilgilileri Meclistoplantısından önce ilgili muhtarlıklarda bilgilendirilecek ve meclis oturumlarına davet edileceklerdir.

* İmar düzenlemelerinde bir hemşehrimiz mağdur edilirken, diğerine haksız kazanç sağlanmayacak, adaletten asla taviz verilmeyecektir.

* Tüm belediye hizmetlerinde “Önce ihsan, sonra insan” modeli yerine “İnsanı yücelt ki, Devlet yücelsin” modeli uygulanacaktır!

* Mevki ve makamı bir hizmet aracı olarak görecek asla bir baskı unsuru olarak kullanmayacağım!

* Ulaşılamayan bir başkan değil, kolkola, gönül gönüle bir başkan olup daima sizlerle iç içe

olacağım!

* Belediye imkanlarını kimseye peşkeş çekmeyecek, çektirmeyeceğim!

* Seçildiğim siyasi partiden istifa edip başka bir siyasi partiye geçmeyeceğim!

* Çevre, insan, hayvan haklarının vb. koruyucusu olacağım, destekleyeceğim.

* Şehit aileleri, gazilerimize ve engelli vatandaşlarımıza elimden gelen her türlü desteği

vereceğim.

* Aydınlı hemşehrilerime bedel ödetecek her türlü davranıştan uzak duracak, tam aksine herkesin bilgi ve tecrübelerinden şehrim adına faydalanacağım.