"Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" sözüyle tanınıp Kurtlar Vadisi dizisinde terör örgütünün şehir sorumlusu Muro karakterini canlandıran oyuncu Mustafa Üstündağ'ın (32) asker kaçağı olduğu gerekçesiyle dizi setine baskın düzenlenerek göz altına alınmak istenmişti.

Yapımcıların araya girmesiyle gözaltına alınmaktan kurtulan ve annesinin kanser hastası olması nedeniyle bugüne kadar askere gidemediğini söyleyen Üstündağ, Kasım ayında vatani görevini yapmak üzere askere gideceğini belirtti. Şimdiler de Marmaris'te, Abimm filminin çekimlerinde olan Üstündağ, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon bölümlerinde askere gidene kadar yer alacağını belirterek; "Yeni sezonda varım fakat dizide bana nasıl bir son hazırlayacaklar bende merak ediyorum. Bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.
Muro'nun filminden ilk kareler

Çakır gibi öldürülecek

'Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca'nın öldürülmesiyle izleyicisinden büyük tepki toplayan dizide, en çok sevilen karakterlerden biri olan Muro'nun nasıl bir sonla ayrılacağı ve dizinin müdavimlerinden ne tür tepkiler geleceği ise merak konusu oldu. - vatan