Mağaza açmak için erken olduğunu belirten güzel oyuncu, “Mağaza çok ileride düşüneceğim bir şey. Kontrol manyağı biriyim ve işimin başında olmayı seviyorum. Bu yoğunluğumun içinde mağazada zaman geçirebilmem mümkün değil” diyor.
 
‘by Pınar Altuğ’ markanızla ilgili olacak ilk sorum. Nasıl gidiyor bir seneyi geçti    sanırım. Tasarımlarınız beğeniliyor mu? İstediğinizi elde edebildiniz mi?
Evet her geçen gün daha ileriye gidiyoruz. Ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Marin tekstil ürünleri yanında artık ev tekstil ürünlerimiz de var. Daha gidilecek çok yolumuz var ama gidişattan memnunum (gülüyor). 
 
Kendi mağazanızı açmak istiyordunuz. Hâlâ düşünüyor musunuz?
 
Mağaza açmak çok ileride düşüneceğim bir şey. Kontrol manyağı biriyim ve işimin başında olmayı seviyorum. Bu yoğunluğumun içinde mağazada zaman geçirebilmem mümkün değil.
 
Kızınız Su’nun büyümesiyle hayatınızda neler değişti?
Bir anlamda hayat kolaylaştı bir anlamdaysa zorlaştı. Artık hayatımızda bezler, mamalar, biberonlar yok tam tersi kendi işini kendi gören bir küçük hanım var. Ama diğer taraftan sorumluluklar, paylaşımlar arttı.
 
Gelecekte ne olmasını istiyorsunuz?
 
Düşünmedim buna kendi karar verecek. Ben ancak onu desteklerim ama asla onun adına karar vermem.
 
‘Çocuklar Duymasın’da çok güzel bir izleyici kitleniz var. Dizinin bu kadar sevilmesindeki etken nedir sizce?
Biz birbirine çok bağlı bir ekibiz sanırım aramızdaki enerji seyirciye de geçiyor.
 
Evinizde yemekleri kim yapıyor, mutfağa girmeye vaktiniz olmuyordur?
 
Bizim evde yemekleri sadece ben yaparım. Bazen sabah 7 olur, bazen gece 12 olur ama sadece ben yaparım.
 
Bu kadar yoğunluğun içinde her zaman bakımlı bir kadınsınız. Bu durumdan bunaldığınız ve koyverdiğiniz oldu mu hiç?
Hiç olmadı, olabileceğini de sanmıyorum. Benim çok mükemmeliyetçi bir annem vardı. Beni böyle yetiştirdi, aksi olursa mutsuz olurum.
 
HAYAT KAYNAĞIMIZ KIZIMIZ
 
Senelerdir süren çok güzel bir evliliğiniz var. İlişkiler bir süre sonra rutine bağlar. Sizin ilişkinizi ayakta tutan ne oluyor?
Birbirimize olan sevgimiz ve saygımız. Bizim evimizde hayat kaynağımız kızımız var. Bu da bizi ayakta tutuyor.
 
Gelecek için plan programlarınız var mı?
 
Başarılı olmak, hep yeni ve güzel işlere imza atmak. Su’ya güzel bir gelecek verebilmek,  birçok anne baba gibi bizim de herzaman önceliğimiz budur.
 
Nestle Pure Life’ın ‘Obezite’ye Karşı Hareket Zamanı’ kampanyasının yüzüsünüz. Markayı tercih etmenizin nedenini anlatır mısınız?
Su yaşamımızın en vazgeçilmezlerinden biri, sağlıklı yasam dendiğinde ilk akla gelenlerden. Bana kampanya yüzü olmam teklif edildiğinde çok mutlu oldum ve işbirliğimizin ikinci senesi oldu bile.
 
Hanımlara ‘obezite’ye karşı ne önerirsiniz?
 
Öncelikle bol su içmeliler; çünkü su sıfır kalorili ve en sağlıklı içecek. Hem yağ yakımını hızlandırıyor hem de açlığınızı bastırıyor. Eğer biraz da egzersiz eklersek hele bir de yememize de dikkat edersek ne kilo kalır ne bir şey. Aslında hayatımızdaki ufak değişikliklerle bunu başarmak mümkün. Hareketsiz bir yaşamdan uzak durmak ve hayata biraz hareket katmak çok önemli.
 
SAĞLIKLI OLMAK ADINA...
 
Siz ne yapıyorsunuz sağlıklı olmak adına?
Sağlıklı beslenmeye ve spora olan düşkünlüğüm hep bilinir. Günde en az 8 bardak su içiyorum, spor yapıyorum, uykuma dikkat ediyorum ve mümkün olduğunca dikkatli besleniyorum.