Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Müftüoğlu ön seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Parti genel merkezi tarafından ön seçimin tüm üyelerin katılımı ile gerçekleştireceğini açıklamasının ardından kapı kapı gezerek CHP üyelerine kendisini anlatan Mustafa Müftüoğlu, kendisinin milletvekili olması durumunda Aydın"da eksikliği hissedilen bir çok projeyi partilileri ile başarmak istediğini söyledi.
Müftüoğlu, “Beni Ankara"ya göndermek için seçersiniz, hepinizin Ankara"da çalmadan içeriye girebileceği bir kapısı olacak. 24 saat partililerimin ve Aydınlıların hizmetkârı olmaya adayım” diyerek 3 Nisan"da yapılacak ön seçimde oy kullanacak olan partililerinden destek istedi.
Önümüzdeki Pazar yapılacak ön seçimde milletvekili aday sıralamasının en üstünde yer almayı hedefleyen Mustafa Müftüoğlu, CHP"nin halktan uzaklaşan kimliğinin yeniden geri kazandırılması için de uğraş vereceğini belirterek şunları söyledi, “Yıllardan beri özlemini çektiğimiz halkın elini tutan, halkın sorunlarına çözüm üreten ve halkla kucaklaşmasını gözlediğimiz yeni genel başkanımıza ve genel merkez yapılanmasına ayak uydurabilecek, fikriyatatta aynı düşünceleri paylaşan yeni bir yapılanmanın partimizin her kademesinde oluşmasına katkı vermek amacını taşıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının oluşması için gerekli örgütsel mücadeleleri vermek ve halktan uzaklaşmış olan Cumhuriyet Halk Partisi kimliğinin halkla barışması ve kaynaşmasını partililerimle birlikte yeniden başaracağımıza inancım tam.”
GAZETECİLERE SÖZ VERDİ
Öte yandan Türkiye gündeminde sürekli ön sıralarda bulunan basın özgürlüğü ile ilgili olarak da gazetecilere söz veren Mustafa Müftüoğlu önümüzdeki seçimlerin Türkiye ve Türkiye"de yaşayan herkes için büyük önem taşıdığına değindiği konuşmasında, “Demokrasinin olmazsa olmazlarından biri olan basın özgürlüğü konusunda ülkemiz dünya sıralamasında çok geride, basının özgür kalemlerine yapılan hür türlü baskı ve saldırıyı kınıyorum. CHP iktidarında ülkemizde basın özgürlüğüne kavuşması için çaba sarf edeceğime söz veriyorum” diye konuştu.