Futbol hayatı sona eren Yürük, “Çok mutluyum” dedi. Olay, Sürmenespor'un, 21 Şubat 2009'da Gümüşhane Yeni Şehir Stadı'nda yaptığı antrenmanda meydana geldi. Topu göğsüyle kontrol etmeye çalıştığı sırada kalp krizi geçiren ve Gümüşhane'de yapılan ilk müdahalenin ardından KTÜ Tıp Fakültesi'ne getirilen Sinan Yürük, yaklaşık 2 ay yoğun bakım servisinde tedavi altına tutuldu.

1.5 ay komada kalan ve geçici hafıza kaybı yaşayan Sinan Yürük, Mayıs ayının ilk haftasında hayati tehlikeyi atlatarak taburcu edildi. 4'üncü Grup'ta gol krallığı yarışında ilk sırada bulunan ve transferin de gözdesi olan talihsiz futbolcu, 22 yaşındaki Gülümser Alemdağ ile yaz başında yapmayı planladığı düğününü de zorunlu olarak erteledi.

Geçtiğimiz günlerde kalp pili taktıran ve çok sevdiği futboldan kopmamak için antrenörlük yapan Sinan Yürük, yaklaşık 5 ay ertelediği düğününü de dün akşam gerçekleştirdi. 4 yıldır birlikte olduğu ve hastalığı süresince de başından bir an olsun ayrılmayan nişanlısı Gülümser Alemdağ ile dünyaevine giren Sinan'ı Sürmenespor'dan takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. Sinan Yürük, “Başımızdan geçen bunca talihsiz olaya rağmen bugün burada olduğumuz için çok mutluyuz” dedi./milliyet