BARCELONA"NIN da kilidi sonunda açıldı.. Geçen sezon Hiddink"li Chelsea"nin kurcaladığı "anahtar" artık Mourinho"nun elinde.. Sert savunmalara karşı oldukça zorlanan Guardiola"nın öğrencileri 14 saatlik otobüs yolcuğunun ardından geldikleri San Siro"da ağır bir yara aldı, diğer takımlara "Barcelona nasıl yenilir?" dersini verdi.. 90 dakika boyunca yaptığı savunmayla Katalanlar"ı canından bezdiren Inter, kontralarla art arda goller buldu. Maçın ilk dakikalarında top her zamanki gibi Barça"nın ayağındaydı ancak gelen "kemik" sesleri hezimetin habercisi gibiydi..

PERDEYİ PEDRO AÇTI

HENÜZ 17. dakikada Inter Milito ile mutlak bir golden oldu. Eto"o"nun ceza alanı dışından şutunu Valdez köşeden çıkartırken dönen topta biraz çaprazda kalan Milito hedefi bulamadı. Ancak 19"da Barça bir geldi pir geldi.. Maxwell, Inter"in sağ kanadını adeta deldi geçti. Çizgiye kadar inen Sambacı, topu ceza alanı dışına doğru çıkarttı. Arkadan gelen Pedro da topu köşeye bıraktı: 0-1. Bu gol Barça"yı belki öne geçirdi ama uyuyan devi de uyandırdı. 22"de Cambiaaso"nun ortasına Lucio arka direkte iyi vuramadı. 27"de yine Milito benzer bir pozisyonda takımını golden etti. Kaçırdığı 2 golle saç baş yolduran Tangocu, 27"de Eto"o"nun ortasında arka direkteki Sneijder"e mükemmel bir pas attı. Hollandalı yıldıza da Valdez"i avlamak kaldı: 1-1.

MESSI"YE 3 DÜNYALI!

48"DE Pandev Messi"den kaptığı topu şık çalımlarla rakip alana taşıdı. Pasında Milito müsait durumdaki Maicon"u gördü. O da affetmedi: 2-1. "Uzaylı" Messi"yi her adımında 3 dünyalı rahat bırakmayınca Barça"nın eli kolu bağlandı. 61"de Barça savunmadan çıkarken Tiago topu kapıp hemen Eto"o"ya attı. Onun ortasında Sneijder topu kafayla arka direkteki Milito"ya bıraktı: 3-1. 79"da Messi"nin kullandığı frikikte kaleci Cesar topu köşeden çıkarttı. Bu dakikadan sonra oyunu rakip yarı alana yıkan Barça "yalancı" paslarla gol aradı, pozisyon da buldu ancak Inter savunmasını yıkamadı.

Bayern Münih evinde Lyon"u ağırlıyor

ŞAMPİYONLAR Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih, sahasında Lyon"u konuk ediyor. Yorgun Fransızlar Almanya"ya 700 km"lik otobüs seyahati sonrasında geldiler. Daha önce 6 kez karşılaşan iki ekip birbirlerini 2"şer kez yendiler, 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. 21.45"teki mücadele Star"dan ekranlara gelecek.

Vatan