Her yıl geleneksel olarak öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan eserlerin sergilendiği sergi düzenlenen törenle açıldı. Açılış kurdelesini Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal’ın kestiği sergide çok sayıda eser sergilendi. İlköğretim okulu öğrencilerinin yaptığı eserleri tek tek inceleyen Kaymakam Ertürkmen ve Başkan Ünal, öğrencileri tebrik etti.
Sergi ile öğrencilerin hayal dünyaları ve becerilerini görebildiklerini ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Münir Demir; “Öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış oldukları eserlerle yıl sonunda böyle bir sergi açmak istedik. Yaz tatiline girmeden önce çocuklarımızın eğitim yılı boyunca derslerinde yaptıkları eserleri hem diğer arkadaşları hem de velilerimiz görmüş oldu. Çocuklarımızın çok güzel bir hayal dünyası olduğunu gördük. Birçok öğrencimiz de gerçekten çok yaratıcı ve becerikli. Bu sergiler sayesinde belki de bir bilim adamı belki de bir ressam yetişmesine yardımcı olacağız. Çocuklarımızı teşvik amacıyla düzenlediğimiz bu sergimiz her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da düzenli olarak devam edecek” dedi.
İlginç eserlerin yer aldığı resim ve teknoloji sergisi miniklerin ortaya koyduğu eserlerin sergilenmesinin ardından katılımcılara ve velilere ikramlarda bulunuldu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png