Lütfü Selek Kültür Merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ile Nazilli’de görev yapan Okul Müdürü, Öğretmen veli ve öğrencinin yoğun ilgisiyle açılan sergi katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. 4, 5 ve 6 yaş grubu 10 sınıftan 240 öğrencinin yıl boyunca yaptığı resim, elişi, proje çalışmaları ve artık materyallerin değerlendirilmesi gibi birçok teknik kullanılarak yaptıkları bin 440 eser sergiledi. Değişik çalışmaları gören katılımcılar Okul Müdürü Hatice Kıvrak’a ve öğretmenlerine ve öğretmenlere teşekkür ederek, çocukları kutladı.
“ÇOCUKLARIMIZIN HAYAL DÜNYASINI GÖRÜYORUZ”
Nazilli’nin bağımsız ilk anaokulu olan Latife Hanım Anaokulu’nun çok güzel eser ve sergilerini her yıl büyüyerek gördüklerini ifade eden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan; “Yeni müdürü ve yeni ekibiyle güzel bir ivme kazanan Latife Hanım Anaokulumuz bu yılda güzel eserlerini sergiliyor. Öğretmen arkadaşlarımız gerçekten Nazilli’nin gururu oldular. Bu eserler öğrencilerimizin ve velilerimizin eserleri. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın hayalleri ve onların düşünceleri şuan sergideki bütün eserlerde yansıtılmış durumda. Burada gördüğümüz resimler baktığınızda belki bir şey anlatmıyor olabilir ama o çocuğumuzun hayal dünyasında çok önemli şeyler ifade ediyor olabilir. Geleceğimizi şekillendirecek bu gençlerimizin hayal dünyasını şimdiden görmekte bize nasip oluyor” dedi.
“KENDİLERİNE SANATLA, RESİMLE İFADE ETMELERİNİ SAĞLIYORUZ”
Özveriyle çalışan öğretmenlerine teşekkür eden Okul Müdürü Hatice Kıvrak; “Biz tüm idareci ve öğretmenlerimizle bir bütünüz çocukların tüm gelişimlerini desteklerken güzel sanatlar yönünden de gelişmelerini ve kendilerine sanatla, resimle ifade etmelerini fırsat veriyoruz. Çocuklarımızın bir etkinliği bitirdiklerindeki mutlulukları bizi de mutlu etmektedir. Çalışmalarımız başarılı şekilde devam edecektir. Sergimizi tüm Nazilli halkının izlemesine ve çocukların Okul Öncesi Eğitim aldıklarında ne kadar başarılı olduklarını görmelerini isteriz. Sergi hafta sonuna kadar açık kalacaktır” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg