Antalya'daki eşsiz otelin sahibi Telman İsmailov'la iş görüşmesi yapacak olan Çeçen lider, 2 milyar dolarlık yatırımın detayları için özel bir ekiple çalışacak.
 
Vahşi hayvanlara düşkünlüğü, altın silahı, pahalı saatleri ve safkan atlara olan tutkusuyla tanınan Çeçenistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, ailesiyle birlikte Antalya'ya tatile geldi. Antalya Havalimanı'nda Mardan Palace Otel'in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından karşılanan Kadirov, VIP Salonu'ndan kalabalık bir koruma eşliğinde çıktı ve kendi kullandığı 3 milyon TL'lik "Kralların aracı" denilen Rolls Royce Phantom Cabrio model otomobille otele ulaştı.
 
PUTİN DESTEKLİYOR
Telman İsmailov'la birlikte 2 milyar dolarlık yatırım görüşmeleri de yapacak olan Kadirov, ailesiyle birlikte 1 hafta Mardan Palace'ta kalacak. Kadirov ayrıca, Türkiye'de de yatırım yapmak için bazı görüşmelerde bulunacağı iddia edildi. Çeçenistan'ın Rus yanlısı müftüsü babası Ahmet Kadirov'un, 2004'te bir suikaste kurban gitmesinden sonra zamanın Rusya Devlet Başkanı şimdi ise Başbakan Vladimir Putin tarafından önce Çeçenistan'ın başbakanlığına, 2007'de cumhurbaşkanlığına getirilmişti.