Galatasaray Spor Kulübü'nün 104. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına katılan teknik direktör Frank Rijkaard basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor maçının kendileri için önemli bir maç olduğun belirten Rijkaard, "Bu hafta sonu oynayacağımız maçtan iyi bir sonuç olmamız gerekiyor. Fenerbahçe maçından önce önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçından iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bizim tek yapmamız gereken şey var oda çalışmaktır" dedi.

Kaliteli bir takıma sahip olduklarını söyleyen Rijkaard, "O yüzden çalışmakla iyi bir şey yaptığımızı düşürüyorum. Biz bir takımız. Biz beraber kazanıyoruz beraber kaybediyoruz. O yüzden bireysel yorum yapmak istemiyorum" dedi.

Basın mensuplarının İtalya'nın Milan takımı ile ilgili sorusuna ise Rijkaard, "Milan ile ilgili çıkan haberler yalan. Şu anda Galatasaray'da çalıştığı için mutluyum" dedi.

Galatasaray'da bulunan futbolculara güvendiğini vurgulayan Rijkaard, "Bütün futbolcularıma güveniyorum ve güvenimde sonsuzdur. Transfer konusunu şu anda konuşmak yersiz. Bu tip konuları biz yönetimle konuşuyoruz. Böyle bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

A Milli Takım'da yaşanan teknik direktör arayışları hakkındaki bir soruya ise Rijkaard, Milli takımın başına gelecek yeni bir hocaya kendisinin cevap vermesinin yanlış olduğunu söyledi ve, "Bu konu federasyonun belirleyeceği bir konudur. Ama Türkiye için çok üzülüyorum. Çok iyi performans gösterdiler ama katılamadılar. O yüzden çok üzülüyorum" dedi./yeni şafak