Katipoğlu Düğün Salonu'nda bugün yapılan Genişletilmiş İl Divanı'na MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Aydın Milletvekili Recep Taner, Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, Merkez İlçe Başkanı Köksal Bıçak, Kadın Kolları Başkanı Nalan Yaman ve partililer katıldı.

Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, toplantıda yaptığı konuşmada, 6 yıldır, AKP İktidarı'nın yetkisini milletin hayrına kullanamadığını söyledi. İstanbul'da 1 Mayıs'ta yaşanan olaylara da değinen Ayhan, "1 Mayıs'ı yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Neredeyse sokağa çıkma yasağı ilan edilecek noktaya getirdiler. AKP'nin sinirleri bozuldu. AKP şanzımanı dağıtınca, ortalık cıvata ve somun kaynamaya başladı. Şimdi toparlayamıyorlar. Dış siyaset ABD ve AB eksenli devam ediyor. 301'inci maddenin değiştirilmesini isteyenlere direnemiyorlar. Bu memlekette Türklüğe hakareti serbest bıraktılar" dedi.

MHP İl Başkanı Feridun Ünal da AKP İktidarı'nın yanlış politikaları nedeniyle Denizli'nin göç veren iller arasına girdiğini belirtti.