Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık"a, Nazilli"de faaliyet gösteren bir incir işletmesinde işçilerle bir araya geldi.
İşçilerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Haluk Alıcık"a tüm işçilerden destek istedi. Alıcık, işletmede dört mevsim çalışan binin üzerinde işçi ile buluşarak bir süre sohbet etti.
İşçilere seslenen Alıcık, “MHP adayları olarak 29 Mart yerel seçimlerine girme amacımız Nazilli"nin aş ve iş derdine çare olmaktır. Biz istiyoruz ki Nazilli"de Ziya Bey gibi, Uğur Soğutma gibi 10 tane daha işletmemiz olsun. Siz de artık Nazilli"nin yönetimine, değişim için katılmalısınız. Halkımıza yol gösterilmelidir. Yaşam şartları düzeltilmelidir. En iyi semt ile en kötü semtte yaşayanlar arasında hizmet farkı olmamalıdır. Bu nedenlerden ve Nazilli için daha birçok projelerimizden dolayı sizlerin ve yakınlarınızın desteğini almak bizler için büyük bir gururdur” dedi.
Yıl boyu çalışmalara ara vermediklerinin altını çizen işletme sahibi Ziya Aksüt de, “İşletmemiz şu an en düşük kapasite ile çalışmasına rağmen en az 1000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Bu rakam sezonda 2 ve 3"e katlanmaktadır. Bizler işçimizi işsiz bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Yerli malı kullanmaya ve kendi işçimizle, kendi mühendisimizle araştırma geliştirme yaparak maliyetleri kısmaya ve hizmeti artırmaya çalışıyoruz. Herkes bizim gibi çalışır ve bizim gibi düşünürse Nazilli kendi kendine yetecektir. İşçimiz bizim her şeyimizdir. Patron, işçi ilişkisi değil ağabey,kardeş ilişkisi ile çalıştığımız sürece işçinin işletmeye katkısı her zaman olur” diye konuştu.