Kuşadası İbramaki sanat galerisi sanatseverler İzmirliler, Aydınlılar ve Buca Eğitim Fakültesi'nin öğretim üyeleri ve öğrencileri Metin Aydın'ı Kuşadası'nda Açtığı 2. Kişisel Resim sergisinde yalnız bırakmadı.
Kuşadası, İzmir ve Aydın'dan kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açılan Metin Aydın'nın suluboya resim sergisinin 14 Nisan tarihine kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Kızı Dr. Derya Atilla'nın çalıştığı ve yaşamını sürdürdüğü Kuşadası'nda 2 resim sergisini ve bugüne kadar yaptığı el emeği göz nuru suluboya resim çalışmalarını sergilemekten mutluluk duyduğunu belirten Metin Aydın, "Sevmek ve sevilmenin yaşı yoktur geriye baktığında tek kalan seni seven sayan ailen ve dostlarındır” dedi.
2. kişisel suluboya resim sergisinin açılışında Metin Aydın gitar eşliğinde Mandolin müzik aletiyle sergisine gelen davetlilere müzik ziyafeti de çektirdi.
METİN AYDIN KİMDİR?
1938 doğumlu. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Müzik Bölümünü bitirdi.17 yıl Aydın Lisesi, İzmir S. Koyuncuoğlu ve Atatürk Lisesi’nde, daha sonra 1981-1995 Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitim Bölümünde Öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Resme olan ilgisiyle Ressam Turan Enginoğlu ile suluboya çalışmalarına başladı. İzmir’de açtığı kişisel sergiden sonra Kuşadası'nda ikinci sergisini açmış oldu. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!