Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve Başkan vekili Şakir Şencan ile Yönetim Kurulu üyeleri Didim kent merkezinde bulunan Gazi, Mahir Özgür Damar, Cumhuriyet, Valiler, Atatürk ve Arif Nihat Asya İlköğretim Okulları ile Didim Lisesi, Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Esra Karakaya Anadolu Lisesi ve Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesini ziyaret ederek Okul müdürlerine yeni öğretim yılının hayırlı olması dileklerini sunarak ihtiyaç sahibi öğrencilere iletilmek üzere hazırlanan kırtasiye paketlerini teslim ettiler.

Liselerin okul müdürleri ile yapılan görüşmelerde bundan sonraki yıllarda hazırlanan kırtasiye paketlerinin liselere dağıtılacak miktarının daha detaylı hale getirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Ufuk Döver öğrencilere başarılı bir öğretim yılı diledi. Okul müdürleri de Ticaret odasının göstermiş olduğu yardımseverlik ve bizzat okullarını ziyaret ederek gösterdiği incelikten dolayı öğrencileri adına Başkan Ufuk Döver ve Başkan Yardımcısı Şakir Şencan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Okulların ardından Halk Eğitim Merkezi ziyaret edildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Koçar ile yapılan görüşmede önümüzdeki dönemde iki kurumun ortaklaşa gerçekleştirebileceği kurslar ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Halk Eğitim Merkezine devam eden kursiyerlerin yararlanması için bir miktar kırtasiye malzemesi teslim edildi. Müdür Sezai Koçar de yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve ortaklaşa gerçekleştirilen kursların çeşitliliğinin artırılarak devam etmesi için üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını dile getirdi.