Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Merkez İlçe Teşkilatı'nda geçen ay gerçekleşen istifalarla ilçe yönetiminin düşmesinin ardından; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yönetimi oluşturma yetkisi verilen Gökhan Ökten, yeni merkez ilçe yönetimi listesini tamamladı. Ökten başkanlığında 30 asil ve 30 da yedek üyeden oluşan AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi Turistik Park Tesisleri'nde düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten; yetki belgesinin kendisine ulaşmasının ardından, çalışmalara başladığını söyledi. Böylesine zor bir görevin kendisine verilmiş olmasından dolayı büyük bir gurur yaşadığını ifade eden Ökten, bu güne kadar tüm gençleri AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya çağırdıklarını hatırlattı. Türkiye'nin geleceği olan gençlerin AK Parti'de her zaman göre alacağını ve başarılı olacaklarını iddia eden Ökten, “Görevi alır almaz; parti, belediye meclisi, il genel meclisi ve mahalli teşkilatlarımızla görüşmelere başladık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, oluşturulan yönetim listesini 30 asil ve 30 yedek olmak üzere Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza ilettik. Yönetim olarak Aydın'ı hak ettiği yere taşımak için mücadele edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde AK Parti önceki seçimlerden daha çok oy alma ve daha fazla belediye ile temsil edilme başarısını gösterecektir. Ancak başarıyı getiren çalışmadır. Bu yolda durmadan çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Oluşan bu yönetimin bunları başaracak güçte olduğuna inanıyorum” dedi.
Gökhan Ökten başkanlığında 30 kişiden AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulu listesinde Kamil Bircan, Rahmi Bakış ve Nuri Doğramacı gibi tanıdık isimler yer aldı.

İşte yönetimde yer alan isimler:

Gökhan Ökten
Kamil Bircan
Rahmi Bakış
Nuri Doğramacı
Eşref Gülpınar
Muhittin Gülseren
Fatih Derin
Oğuz Kendirlioğlu
Mustafa Sert
Ünal Zor
Hüseyin Pekgüzel
Hasan Uğur
Hatice Kozalı
Fatih Şirinkaya
Fadime İnan
Kadir Türkeş
Mehmet Çıldırmaz
Fevzi Kural
Recep Subakan
Aydın Kara
Ayşe Kavas
Niyazi Aksu
Ali Cengiz
Osman Alkoç
Ömer Faruk Yılmaz
Tayyip Görür
Muharrem İpçi
Mahmuk Karakaya
İsmail Hanözü
Serkan Bilen