Program dışı olarak Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Partili vekiller çeşitli kişilerle görüşen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker akşam da eşinin Nazilli"de yaşayan yeğeni Sinan Bulgurcu"nun düğününe katılarak, gelin ve damada mutluluk diledi.
Eşi Yasemin Hanım"ın kızkardeşi Gülanber Bulgurcu"nun oğlu Sinan"ın düğününe katılan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker"e, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve Nazilli kaymakamı Caner Yıldız eşlik etti. Nazilli"de bir okulda İngilizce öğretmeni olan gelin Canan Yeni ile dünya evine giren Bakan Eker"in İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme son sınıf öğrencisi olan yeğeni Sinan Bulgurcu, Yavuz Kaynar Düğün Salonunda yaptıkları düğünde bakan ve valinin de katıldığı düğünde doyasıya eğlendiler. Gelinin anne-babası Hayran-Mehmet Şükrü Yeni ile damadın anne-babası Gülanber-İzzet Bulgurcu çiftleri, çocuklarının mutluluğuna ortak olmak üzere düğüne katılanlarla tek tek ilgilendiler.
Bir çok yakının düğüne yoğun programı nedeniyle katılamayan Bakan Eker, yeğeninin düğününe katıldığı için mutlu olduğunu belirterek “Ben bu mutluluğu yaşadım. Bu kez de bacanağımın çok mutlu olduğunu görmek gerçekten güzel. Yeğenimi ve eşini yürekten kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.