Kirada oturan Manisalıların ev hayallerini Yunusemre Belediyesi gerçekleştiriyor.

"Reklam değil; iş yapıyoruz" diyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu dile getirdi.

FİYATLAR TAVAN
Manisa'da yeni imar alanlarının üretilmemesi dolayısıyla kentteki ev, arsa ve kira fiyatlarının tavan yaptığını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, amaçlarının dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu söyledi.

5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ardından Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) yönetimi ile beraber, bölge çalışanlarına yönelik OSB Kent Projesi'nde de çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Çerçi, şu anda anket çalışması yapıldığını belirtti.

ANKETLE BELİRLENECEK

Belediye Başkanı Çerçi, "Gürle OSB Kent Toplu Konut Projemizde süreç hız kazanıyor. OSB'de çalışan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak amacıyla yola çıktığımız proje kapsamında firmalarda anket çalışması yapıyoruz. Hedefimiz OSB'deki tüm firmalarla görüşebilmek. Proje hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, OSB Kent Ofisi ve Muradiye Ek Hizmet Binası Sosyal Konutlar Müdürlüğü'ne başvurabilirler. Sağlıklı bir süreç yürütmek istiyoruz. Çalışmalarımız bittikten sonra elde ettiğimiz veriler doğrultusunda ne tür konutların yapılacağı belirlenecek" dedi.