Survivor 2019'un 39. bölümü dün akşam yayınlandı. Son bölümde heme sevinç he de üzüntü yaşandı. Bir kişi araba ödülünü kazanırken bir kişi de gelen SMS oyları sonrası yarışmaya veda etti.

SURVIVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2019'ın her hafta gerçekleşen oyununda Türk ve Yunan yarışmacılar karma şekilde iki takım kurdu. Bir takımın kaptanı Dalaka olurken diğer takımın kaptanı ise Sude'ydi. Mücadeledenin had safhaya çıktığı yarışmada gülen taraf Sude'nin takımı oldu. Siyah mı Beyaz mı?" oyunun galibi ise Sabriye oldu ve arabayı kazandı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın ilk dokunulmazlık oyununu Türk takımı almıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise heyecan doruktaydı. Mücadele baştan sona kıran kırana geçti. 9-9'un ardından Seda rakibine yenilince dokunulmazlık serisi eşitlendi. Yarışmacılar final bölümüne geçtiler. Bu oyunda ise yine müthiş performanslar sergilendi. Gülen taraf 3'e 2 Türk takımı oldu. Bireysel dokunulmazlık ise erkeklerde Kyriakos'un kadındalarda Dalaka'nın oldu. Survivor'ın 37. bölümünde oylama yapan Yunanistan takımı, Tony'nin ismini verdi. Spyros ikinci Vasilikos ise üçüncü eleme adayı oldu.

Dünkü konseyde en az oyu alan Vasilikos oldu ve yarışmadan ayrıldı.