Fenerbahçeli eski futbolcu Tuncay Şanlı ile birlikteliğinden Ömer adını verdiği bir erkek çocuk dünyaya getiren Melis Sayım, geçen Temmuz ayında Anadolu Aile Mahkemesi'nde aylık 20 bin TL talepli nafaka davası açtı. Melis Sayım, Tuncay Şanlı'yı babalık görevlerini yerine getirmemek ve oğlunun ihtiyaçlarını karşılamamakla suçladı.

'BABALIK ONURUMA HAKARET'

Davaya avukatı Cihad Öztürk aracılığıyla cevap dilekçesi veren Tuncay Şanlı, Melis Sayım'ın iddialarının babalık onuruna hakaret ve kişilik haklarına saldırı olduğunu iddia etti. Tuncay Şanlı geçtiğimiz yıl Eylül ayında ayrıldığı Melis Sayım'ın kendisine "Kürtaj yaptırırsam doktorum bir daha çocuğumuzun olmayacağını söyledi. Senden baba olarak maddi manevi beklentim yoktur" dediğini ileri sürdü.

'DOĞUM VE SÜNNET PARASINI ÖDEDİM'

Maddi manevi olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini savunan Tuncay Şanlı, doğumun hemen ardından oğlunu nüfusuna aldığını vurguladı. Ayrıca bebek arabası, ana kucağı, oto koltuğu ve bir baza aldığını anlatan Şanlı, Melis Sayım'ın 3 bin TL'lik doğum masrafı ile oğlunun 3 bin TL tutan sünnet ücretini ödediğini belirtti. Tuncay Şanlı, oğluna özel sağlık sigortası yaptırdığına da dikkat çekti.

*Tuncay Şanlı, hamileliği devam ederken sevgilisi