"Smart casual" giyim tarzının öncüsü olan ve yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük beğeni kazanan AVVA, Murat Boz ile büyük bir reklam kampanyasına başlıyor. Başarılı tasarımlarıyla güncel modayı erkek giyimine yansıtan AVVA'nın reklam yüzü olan Murat Boz, 2018-2019 sonbahar-kış kreasyonunun tanıtımı için yoğun bir çalışma temposuna girdi.

İlk olarak, önceki gün özel bir stüdyoda objektif karşısına geçen Murat Boz, kampanya çekimleri için poz verdi. İki gün süren çalışmada, ceketten gömleğe, pantolondan tişörte, kazaktan monta kadar onlarca AVVA ürünü giyen Murat Boz, yüksek enerjisiyle sette keyifli anlar yaşattı. Rahat tavırlarıyla profesyonel mankenlerle yarışırcasına objektife poz veren Murat Boz, önümüzdeki günlerde de reklam filmi için kameraların karşısına geçecek.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden biri olan ve sadece Instagram'da yaklaşık 8.2 milyon takipçisi bulunan pop müziğin başarılı ismi Murat Boz, önceki gün yaptığı paylaşımla iş birliğinin ilk duyurusunu yapmıştı. "Loading" mesajıyla paylaşım yapan Murat Boz, dikkatleri AVVA ile yapacağı büyük kampanyaya çekmişti.