Ceyhun Yılmaz, Instagram'da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile fotoğrafını yayınladı ve şu notu yazdı:

"UEFA Kupası yolu Fatih Terim ile İspanya hatırası. 15 gün kaldık. Son günün akşamı hoca otele gelecek ve Galatasaray'ı takip eden basın mensuplarıyla geniş sohbetli bir yemek yiyecek.

Katılmamak ne demek şeref duyuyoruz, mutluyuz elbette ama bir sorun var. Kamp süresince yani o ana kadar 14 gün boyunca İspanyol güzeli Erica ile ani-aşık olduk! Hiç ayrılmadık ve son gecemi, onunla sohbet ederek yasamak istiyorum. (Bir ara o fotoğraf da yayınlanacak) Yemekten kaçmak da olmaz. Dedim hoca halden anlar. Durumu izah edeyim izin alırım diye düşünürken. Hoca geldi. Herkesi öptü oturur oturmaz (sert bi şekilde) 'Kimse bu gece -bana müsade- demesin sizinle beraber olmaya geldim' dedi ve ben çöktüm aynı yere. Çoşkum, neşem beni terk etti o dakika!

Yüzüm düştü ve tüm masa kıkır-kıkır gülmeye başladı. Halil Ağabey'in gözbebekleri kahkaha atınca anladım. Bizim Galatasaray muhabiri ağabeyler gündüzden 'karın ağrımı' bildikleri için kurmuşlar tezgahı. Hoca zaten böyle durumları hiç sevmez! Hemen organize olunmuş. 'Gel bakalım' dedi. Yanına gittim, -Gidebilirsin tabi şaka yapıyorum' dedi. Bu fotoğraf da işte o an çekildi. Canım güzel günler."