Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Valadares, G.Saray Başkanı Adnan Polat ile görüştüğünü ve Brezilyalı yıldızın transferinin bitmesi için ellerinden gelen tüm şartları zorladıklarını söyledi.

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Skibbe'nin yönetime sunduğu raporla tamamen gözden çıkarılan Lincoln'ün menajerlik şirketi ROGON Sportmanagement ile bir görüşme yaptığı ve ocakta Brezilyalı futbolcunun satılacağını bildirdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Brezilyalı futbolcunun eski takımı Atletico Mineiro'nun Lincoln'e talip oldu.
Brezilya basınına konuşan Mineiro'nun başkanı Luiz Otavio “Ziza” Valadares, Polat ile görüştüğünü ve Lincoln'ü transfer etmek istediklerini söylediğini açıkladı. Lincoln'ün mutsuz olduğunu bildiğini söyleyen Valadres, “Yeniden yuvasına dönerse, futbolda altın çağını yaşayacağına inanıyorum” dedi. G.Saray Başkanı Polat'tan kolaylık istediğini dile getiren Ziza, “Adnan Polat ile görüşmemiz olumlu geçti. Bu transferin ocakta bitmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız' dedi.


'Kewell'dan öğrenecek çok şeyimiz var'

G.Saraylı Aydın Yılmaz, Harry Kewell'ın bu sezon takımda olmasının gerç oyuncular için bir avantaj olduğunu belirterek, “Kewell'den öğrenecek çok şeyimiz var” açıklamasını yaptı. Gelecekte G.Saray'ın devamlı oynayan oyuncusu olmak istediğini belirten Aydın, bir daha takımdan ayrılmak istemediğini kaydetti.