G.SARAY"IN "problem çocuğu" Cassio Lincoln gemileri yaktı ve bavullarını toplayıp Türkiye"den ayrıldı. Ülkesi Brezilya"dan 2 kez geç dönen ve bir kez de kadro dışı bırakılan Lincoln, sarı-kırmızılılarda geçirdiği 2 istikrarsız sezonun ardından Cimbom defterini kapattı. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında forma giymeyen ve bugünkü Sivasspor maçının kadrosunda da aynı nedenle yer almadığı için, dün 14.00"te Atatürk Havalimanı"ndan THY"ye ait uçakla Frankfurt aktarmalı Brezilya"ya gitti. Yanında 20 büyük valizi de götürdüğü dikkat çeken Lincoln, İstanbul"dan ayrılmadan önce takım arkadaşlarıyla da vedalaştı. Önceki gün takım arkadaşlarına “Ben artık gidiyorum. Büyük ihtimalle de Türkiye"ye dönmeyeceğim. Seneye Almanya"da, Schalke için oynayacağım. Size başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

BU sezon Wolfsburg"u tarihinde ilk defa Bundesliga"da şampiyon yapan tecrübeli çalıştırıcı Felix Magath"ın ısrarla istediği Lincoln"ün G.Saray"la olan sözleşmesi 31 Mayıs 2011 tarihine kadar devam ediyor. Bu nedenle sarı-kırmızılı yönetim Lincoln"ü bedavaya bırakmayacak ama Sambacı ile yollar ayrılmak istendiği için Brezilyalı"nın gidişine kimse ses çıkartmadı.

HALİL HEDEFTE

ÇÜNKÜ sarı-kırmızılıların şimdiki planı Schalke forması giyen milli futbolcu Halil Altıntop"u Lincoln karşılığında Türkiye"ye getirmek. Schalke yönetimine öncelikle Lincoln-Halil takasını önerecek olan G.Saray yönetimi, Alman ekibi bu teklife yanaşmazsa ya para ya da başka bir yolla Lincoln"ü elden çıkartacak.  vatan