Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen gecede Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin değişik bölümlerinde okuyan üniversite öğrencileri, öğretmen ve velilerini unutulmaz bir gece yaşattı. İlginç mesajların da verildiği Tiyatro Gecesi’nde öğrenciler usta oyuncuları aratmadı.
Eğitimi, sosyal aktiviteleri ve öğrencileri ile Aydın’ın 2. bir üniversitesi gibi faaliyetlerini sürdüren Aydın Tek Lider Dersaneleri’nde eğitim gören Açıköğretim Fakültesi Öğrencileri, oluşturdukları öğrenci toplulukları bu yıl yılsonu gösterilerine erken başladı. Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında bu yıl 8.’si düzenlenen geleneksel yıl sonu şenliklerine erken başlayan dershane öğrencileri Geleneksel Tiyatro oyunlarını TED Koleji Salonu’nda sahneledi. Sınav öncesi öğrenciler Tiyatro Topluluğu’nun gösterileri ile adeta moral depolarken, veliler ve öğretmenler de keyifli bir gece yaşadı.
Tamamen dershaneden kurs alan öğrencilerin hazırlayıp sundukları oyunlarda zaman zaman doğaçlama yapılması geceye ayrı bir renk kattı. Salonun dolması nedeniyle bazı izleyiciler oyunları ayakta izlemek zorunda kaldı.
19 Mayıs ve Gençlik Haftası’na sahip dünyanın en şanslı gençlerin yaşadığı bir ülkede yaşadıklarını ve gençlerin de bunun kıymetini iyi bilmesini isteyen Özel Tek Lider Dershaneleri Kurucularından Engin Polat, “Bu güzel geceyi hazırlayan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl 8.’sini düzenlediğimiz yıl sonu etkinlikleri gayet güzel geçiyor. Kurum olarak dershanecilikten öte bir üniversite gibi hizmet veriyoruz. Bu etkinlikler de aslında bunun birer göstergesi. Aynen üniversitelerde olduğu gibi dershanemizde de öğrencilerimizin oluşturduğu çeşitli topluluklar var. Biz kurum olarak öğrencilerimize çalışabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Onlar da yetenekleri ve ilgi alanlarına göre bu tür sosyal aktiviteler gerçekleştiriyor. Bu güzel geceyi bize yaşatan tüm gençlere teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrenci velileri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra dershane kurucuları Mustafa Gümüş, Güven Göllüoğlu, Engin Polat ve Kurum Müdürü Sevil Demirkıran’ın da baştan sona izlediği komedi içerikli oyunlar izleyenlerden tam not aldı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg