Rijkaard, Zayton Kupası"ndaki son rakipleri Bayer Leverkusen karşısında Toblo maçının provasını yapacak. Bu nedenle as futbolcularıyla birlikte, yeni transfer edilen kaleci Leo Franco"yu da en azından 45 dakika oynatacak. Başkan Adnan Polat"ın da izleyeceği ve yarın akşam yine D Smart"tan canlı yayınlanacak karşılaşma, saat 21.00"de başlayacak. Cim Bom, turnuvadaki ilk iki maçında Mısır şampiyonu Al Ahly"yi ve Fas temsilcisi Wydad Casablanca"yı 1-0"lık skorlarla yenmişti.

Tobol programı belli oldu
UEFA Avrupa Kupası"ndaki ilk eleme sınavını Tobol karşısında verecek olan Sarı-Kırmızılılar, Kazakistan"a 20 oyuncu götürecek. Sakatlar ve antrenman eksiği bulunanlar İstanbul"da tedavi ve çalışmalarını sürdürecek. Cim Bom, 15 Temmuz"da, özel uçakla 6,5 saatlik bir yolculuk yapacak.

Kazakistan"a tam teçhizat
Sarı-Kırmızılı ekip, zorlu ve yorucu Kazakistan seferine tam teçhizat gidecek. Kafilenin bütün yiyeceği ve içeceği Türkiye"den götürülecek. Ayrıca yemekleri iki özel aşçı pişirecek. Yemek kültüründeki farklılıklar nedeniyle futbolcularda oluşabilecek mide ve bağırsak sorunlarına önlem amacıyla böyle bir karar alındı.- fanatik