Kalabalık davetli topluluğunun hazır bulunduğu düğün töreninde gençlerin nikahını Belediye Başkanı Esat Altungün kıyarken şahitliklerini Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ile Korumar Otel Genel Müdürü AK Parti Meclis Üyesi Tacettin Özden yaptı.
İş ve siyaset dünyasının yanı sıra Avcı ve Kalyoncuoğlu Aileleri ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde davetliler doyası ya eğlendi. Nikahı kıyan Belediye Başkanı Esat Altungün Genç çifte huzur ve mutluluk dileyerek Aile Cüzdanını da geline teslim tti.
Düğün törenine,Kuşadası Beleidye Başkanı Esat Altungün’ün yanı sıra Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kara, İl Genel Meclis Üyesi Metin Akar, eski Belediye başkanlarından Engin Berberoğlu, DSP Meclis Üyesi Avukat Behçet Alp ve Faik Alp, CHP eski İlçe Başkanı Mehmet Bal CHP meclis üyesi Leziz Uyanık, Murat Saraç ve davetliler katıldı.
Düğün Beleidye Başkanı Esat Altungün’ün nikahı kıyıp gençlere evlilik cüzdanlarını teslim etmesinden sonra havai fişek gösterileri son buldu.