Kuşadası Belediyesi, her yıl ramazan ayında geleneksel hale getirdiği gıda yardımlarını bu yıl da 15 mahallede devam ettiriyor.

Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, tarafından hazırlatılan 2 bin 500 koli gıda yardımını Ramazan Ayı nedeniyle daha önceden belirlenen dar gelirli ailelere dağıtmaya başladı. Belediye görevlileri, mahalle muhtarı ile birlikte önceden belirlenen adresleri ziyaret edip, hem Ramazan ayını kutluyor, hem de gıda paketlerini teslim ediyor.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Ramazan ayı ile ilgili olarak yaptığımız hazırlıklar, Ramazan'ın başlamasıyla birlikte devreye girdi. Bir yandan her akşam bin 500 kişiye iftar yemeği veriyoruz, bir yandan da her akşam geleneksel Ramazan eğlencelerini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, her akşam ayrı bir mahallede açık hava sinema gösterimleri yapıyoruz. Bunların yanında sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Belediye olarak mahalle muhtarlarımızın da katkılarıyla daha önceden belirlemiş olduğumuz dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimize verilmek üzere hazırlatılan 2 bin 500 adet ramazan paketlerimizin dağıtımlarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz ev ev dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyorlar" dedi. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png