Hemen oğlunun yaşayıp yaşamadığını kontrol eden Filiz Karabulut, biricik evladının öldüğünü anlayınca sinir krizleri geçirdi


KIRIKHAN
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği motosiklet kazası için olay yerine giden kadın polis, oğlunun cenazesiyle karşılaştı. Oğuzhan Yıldırım (19) yönetimindeki 31 8145 plakalı motosiklet, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki üst geçit yakınlarında, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak devrildi. Kazada, motosiklette bulunan Tarık Polat (14) olay yerinde, sürücü Yıldırım ise çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine kazanın ardından incelemelerde bulunmak üzere olay yerine giden ekipte bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Filiz Karabulut, yerde hareketsiz yatan gencin, oğlu Tarık Polat olduğunu gördü. Bir süre önce boşandığı eşinden olan ve kendisi ile aynı evde yaşayan oğlu Tarık ile karşılaşmanın şokunu yaşayan Filiz Karabulut, hemen yanına giderek çocuğunun yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Acılı anne, oğlunun öldüğünü anlayınca sinir krizi geçirdi.

ARKADAŞLARI TESKİN ETTİ

Polis memuru Filiz Karabulut'u, bu acı tesadüfle en az onun kadar üzülen polis arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Tarık Polat'ın cenazesi, incelemenin ardından Kırıkhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

İLK ÖNCE ŞAH DAMARINA BAKTI

Kaza ihbarı üzerine herşeyden habersiz görevli olarak olay yerine gelen Filiz Karabulut, yerde yatan gencin oğlu Tarık olduğunu görünce hemen bir umutla şah damarını kontrol etti. Ancak oğlunun öldüğünü anlayan Filiz Karabulut'u sinir krizleri geçirdi. Karabulut'u yatıştırmak ise meslektaşlarına düştü.