Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Çalı beldesinde, 12 gün önce ormanlık alanda cesedi yanmış halde bulunan kadının kimliğinin belirlenmesi için vatandaşlardan yardım istendi. Bu kadını tanıyan kişilerin 156'yı arayıp bilgi vermesi bekleniyor.

Çalı Baraj Göleti mevkisindeki piknik alanında 15 Martta üzerine benzin dökülerek yakılmış halde bulunan, el ve vücudunda bıçak kesikleri tespit edilen 25-30 yaşları arasındaki kadının kimliğini belirleme çalışmaları sürüyor.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son sistem bilgisayar programlarını kullanarak ölen kadının robot resmini çizmeyi başardı

Jandarma yetkilileri, basın kuruluşlarına gönderilen robot resimde görünen kadını gören ya da tanıyan kişilerin “156 Jandarma İhbar Hattı”na bilgi vermelerinin beklendiğini bildirdi.

OLAY

Çalı Baraj Göleti yakınındaki piknik alanına çöp ve hurda toplamaya giden M.K, ağaçların arasında yanmış bir ceset görünce jandarmayı aramış, ihbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, üzerine benzin dökülerek yakıldığı belirlenen kadın cesediyle karşılaşmıştı.

El ve vücudunda bıçak izleri bulunan 160 santimetre boyunda ve 25-30 yaşları arasında olduğu bildirilen kadının kimliği belirlenememişti.

HÜRRİYET