Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV'nin en çok izlenen ve takip edilen dizilerinden biri oldu. Daha ilk bölümden izleyiciyi içine çeken dizi farklı senaryo ve başarılı oyuncu kadrosu ile rakiplerinden sıyrılmayı bildi. Peki sezonun en bomba dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı ve Züleyha'sı tekrar kavuşacak mı?

Başrollerinde usta oyuncu Vahide Perçin'in yanı sıra Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi daha çok genç oyuncuların yer aldığı dizi perşembe günleri ekrana geliyor ve reyting listelerinde günün zirvesinde yer alıyor.

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan Yusuf ve Züleyha adında iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir ve kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir.

Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu iki gençin kaderi ve hayalleri çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın Züleyha'yı görür görmez aşık olması ile araya annesi Hünkar Yaman girer ve Züleyha'yı Yusuf öldü diyerek kandırarak evlenmeye ikna eder.

Her şeyden habersiz Züleyha ise kalbi hala Yusuf'tayken Demir Bey ile evlenir ve çocukları olur. Yıllar sonra eski ve tek sevgilisi Yusuf'u ansızın karşısında gören Züleyha geçmişin anıları ile allak bullak olur ve hala Yusuf'u deliler gibi sevdiğini anlar.

Canı gibi sevdiği karısı Züleyha'yı asla kaybetmek istemeyen Demie ise, Züleyha'yı Yusuf'tan uzak tutmaya ve Yusuf'u da Çıkurova'dan göndermeye çalışır. Fakat iyice güçlenen Yusuf'un Yaman ailesiyle kozlarını paylaşmadan gitmeye hiç niyeti yoktur.

Yusuf ile Züleyha'nın imkansız aşklarını zaman zaman gözyaşları içinde izleyen seyirci ise isyanda! Özellikle sosyal medyadan senaristlere çağrıda bulunan dizinin fanları Yusuf ile Züleyha'nın tekrar kavuşmasını, oyunlarla iki sevgiliyi ayıran Hünkar Yaman'ın cezalandırılmasını istiyor.

İZLEYİCİ ÜZÜLECEK: Fakat medya kulislerinden sızan bilgiye göre ATV'nin sezonun en güçlü dizilerinden biri olan Bir Zaman Çukurova'da bu sezon Yusuf ile Züleyha'nın kavuşmayacak. Hatta araya başka imkansızlıklarında girecek. Yani aşıkların tekrar kavuşmasını dört gözle bekleyen seyirci bu sezon umduğunu bulamayacak.

PEKİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU: Yılmaz’ın Adana’daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver’i çileden çıkarttı. Yılmaz ve Fekeli’den tamamen kurtulmak için Çukurova’yı yerle bir eden ikinin başına ummadık sorunlar geldi. 

10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova’da büyük yankı yaptı. Demir’in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izlediği yol ile herkesi şaşırttı.

Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kaldı.