Günay Restaurant"da kadınlar matinesinde bir hayranı Özcan Deniz"e, “Sevgilinizle ayrılmışsınız. Bir şeyler duyduk. Bunları yiyin, iyi gelir” diyerek fındık hediye etti. Şoke olan Deniz, “Gücüm, kudretim yerinde. Ayrılık nedeni başka” deyip fındıkları yedi.

ÖZCAN Deniz"in kadınlar arasındaki tartışılmaz "iktidarı" sallanıyor! Yeni dizisi Samanyolu"yla reytinglerde beklenilen başarıyı yakalayamayan, evlilik hazırlıkları yaptığı Fahriye Evcen"le ayrılan Deniz, geçtiğimiz günlerde sahneye çıktığı Günay Restaurant"da bir kadın hayranından aldığı hediye ile şoke oldu. Günay'da kadınlar matinesi yapan ünlü sanatçının yanına gelen kadınlardan biri, elindeki bir torba fındığı uzatıp bombayı patlattı:

FINDIKLARI ÇEREZ NİYETİNE YİYORUM

“SEVGİLİNİZLE ayrıl mışsınız. Çok sık sevgili değiştiriyorsunuz. Bir şeyler duyduk. Bunları yiyin, iyi gelir. En kısa zamanda bir sevgili bulur, bir daha da ayrılmazsınız!” Bir an donakalan Deniz, bunun üzerine kadın hayranlarına açıklama yaptı: “Yok böyle bir şey! Gücüm, kudretim yerinde. Sevgilimle ayrılma nedenimiz başka. Benim için başka bir şey daha derler, ona da inanmayın. Bu fındıkları çerez niyetine yiyeceğim, altında başka bir neden aramayın.” / HT