AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenen Özcan, 2011 yılında Aydın'ın köylerine yapılacak olan yatırımlar için toplam 35 milyon 670 bin lira tutarında ödenek ayrıldığını bildirdi.
Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011 yılı için KÖYDES Projeleri için 7 milyon 837 bin lira tutarında ödenek çıkartıldığını, ayrıca Maliye Bakanlığı'nın yedek bütçesinden 4 milyon liralık ek kaynağın Aydın'a aktarıldığını belirtti.
Aydın İl Özel İdaresi vasıtasıyla köylerde yapılacak yatırım tutarının da 17 milyon 211 bin lira olduğuna işaret eden Özcan, ''Bunların hepsinin toplanmasıyla birlikte Aydın'ın köylerine 35 milyon 670 bin TL'lik bir yatırım yapılacak'' dedi.
İl genel meclisinde Söke üyesi olarak görev yapan Özcan, bu ödenekten Söke köylerinin azami ölçüde yararlanması için Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'u Söke'nin köylerini ziyaret etmeye davet ettiklerini ve Vali Coş'un 5 köyü ziyaret ettiğini de belirterek, ''Doğanbey köyünde zeytinliklerin damlama sulama yapılması, Tuzburgazı köyünde içme suyu ishale hattının yapılması, Akçakonak köyünde sokakların parke taşı ile döşenmesi, domuz avının yapılması gibi pek çok sorun bizzat Valimiz Hüseyin Avni Coş'a iletildi'' diye konuştu.