Söke"ye bağlı Serçin Köyü"nde yaşayan Ahmet Durmaz"ın son 6 ayı kara kabus gibiydi. Ayaklarında oluşan Romatizma (Romataia Artrit) yüzünden 6 ay yürüyemeyen Ahmet Durmaz, Söke Fehime Faik Kocagöz Hastanesi"nde yapılan başarılı tedavi ve operasyon güldürdü. 57 yaşındaki Ahmet Durmaz şimdi hem Söke Devlet Hastanesi"nin, hem de başarılı operasyonunu yapan Ortopedi Uzmanı Dr. Avni Gürsel"in duacısı oldu.
15 gündür Söke Devlet Hastanesi"nde tedavi görev ve birde başarılı operasyon yaşayan Ahmet Durmaz; ameliyat sonrasında yeniden yürümenin sevincini yaşadı. Çocuklar gibi yürüyebilme sevinci yaşadığını ifade eden Ahmet Durmaz “son 6 ay yürüyemedim. Bu süreçte bir daha yürüyemeyeceğim korkusu yaşadı. Ama Söke Fehime Faik Kocagöz Hastanesi doktorları, özellikle doktorum Avni Gürsel"in büyük gayreti ile yeniden ayağa kalkmanın mutluluğunu yaşadım. Her birine teşekkür ediyorum” dedi.
Başından biran bile ayrılmayan Ahmet Durmaz"ın eşi Kübra Durmaz ise Söke Devlet Hastanesi doktorlarına duacı olduklarını belirterek, mutluluğunu ifade etti.