Dedektör köpeklerin de katıldığı operasyonda bir acın benzin deposuna ve değişik yerlerine zulalanmış 13 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişinin sorgusu devam ediyor.

Doğu İllerinden Aydın"ın Germencik İlçesi"ne bağlı Ortaklar Beldesi"ne uyuşturucu madde naklolacağı yönünde ihbar alan Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 35 plakalı bir otomobili takibe aldı. Aracı Aydın il sınırları içerisinde de takip eden polis aracı Aydın girişinde durdurdu. Dedektör polis köpeğinin de görev aldığı operasyonda dedektör köpeğin aracın benzinliğine ve değişik yerlerine işaret etmesi üzerine araç Aydın Emniyet Müdürlüğü"ne getirildi.

Burada dedektör köpeğin işaret ettiği yerleri açan polis ekipleri, aracın özel olarak hazırlanmış benzinliğinde zula halinde iki ayrı koli halinde, aracın diğer bölgelerinde ise zula edilmiş çok miktarda esrar maddesi ele geçirildi.

Polis araçta bulunan O.T. (27) ile E.B. (18) isimli şahısları gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.