KDV, harç parası, kredi komisyonu gibi gizli masrafların olmadığı İstanbul Lounge projesinde herşey dahil 4 bin 500 lira peşinatla daire sahibi yapmayı hedefleyen şirket, yeni projelerle önümüzdeki 5 yıla damgasını vuracak.

Eroğlu Yapı değeri gün geçtikçe artan Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde benzerlerinden ayrılacak bir projeye imza attı. Şirket metrekaresi herşey dahil 1500 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan İstanbul Lounge ile herkesi sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Daire sahipleri 120 aya kadar ödeme seçenekleri bulunan projede yüzde 0,76'dan başlayan banka faiz oranlarıyla en ekonomik ödeme imkanlarıyla buluşturuluyor.

Konut fiyatlarının 86 bin liradan başladığı projede en düşük peşinat oranı da 4 bin 500 lira. İstanbul Lounge'un tanıtım toplantısı Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ve projenin mimarı Bünyamin Derman'ın katılımıyla Swissotel'de gerçekleştirildi. Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, büyüklükleri 56 - 204 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor.

Klişeleri değiştirecek
Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, İstanbul Lounge'un bulunduğu konum ve sunduğu imkânlarla güvenilir bir yatırım fırsatı yarattığını ifade etti. Konutta klişeleri değiştirmeyi hedeflediklerini belirten Eroğlu "Sektöre sunacağımız bu ve benzeri projeler ile önümüzdeki 5 yıla damga vuracağız" dedi.

Satış pazarlama direktörü Aybars Kızılsencer, İstanbul Lounge isimli projede gizli veya ekstra masraf olmadığını, fiyatlara herşey dahil olduğunu, yüzde 1 KDV, tapu masrafları, abonmanlık vs bedellerinin de fiyata dahil olduğunu, konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu alınmadığını açıkladı.

Kızılsencer ise bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağladığına dikkat çekti. 85 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 757 adet dairenin yer aldığını söyleyen Kızılsencer, tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebildiğini de sözlerine ekledi.

Kızılsencer ayrıca, metrekaresi yaklaşık bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan İstanbul Lounge"da 1+1 için 4 bin 500, 2+1 için 8 bin, 3+1 için 10 bin 500, 4+1 için ise 18 bin TL"den başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabildiğini belirtti.

Çocuklar bu projede kral
Projenin en büyük farklılıklarından biri sosyal alanların çocukların ihtiyaçlarına göre ağırlıklı olarak düzenlenmiş olması. Projede dev satranç ve tırmanma halatları, korsan gemisi, su kaydırağı, mini-golf, kay-kay alanı, kapalı ve açık çocuk havuzu, kapalı çocuk kulübü ve anfitiyatro ile çocuklar da İstanbul Lounge"un keyfini sürebilecek. (Bugün)