Hannah Montana' dizisindeki rolüyle henüz küçük bir çocukken şöhrete kavuşan Miley Cyrus, tam anlamıyla kontrolden çıkmış durumda. 18 yaşında yaptıkları tuhaflıklarla gündemde kalmayı başaran genç şarkıcı özel fotoğraflarını internette yayınlamaktan dahi çekinmiyor. Miley Cyrus'ın konserlerinde ve galalardaki hallerini görenler gözlerine inanamıyor. Cyrus, sahneye resmen yarı çıplak ve çok iddialı giysilerle çıkıyor. Cyrus, 18 yaşına basar basmaz kendine bir ev satın aldı. Genç yıldız, evinde sürekli partiler düzenliyor.
Cyrus, uzun süredir seksi sahne şovları ve klipleri nedeniyle ABD'li muhafazakarlar tarafından protesto ediliyordu. Madrid konseri öncesinde kaldığı otel odasında cep telefonuyla çektiği çıplak pozları internete düşen Cyrus'un, fotoğrafları bizzat internete yüklediği de iddialar arasında...
 
Genç şarkıcı Miley Cyrus'un son olarak kadın dansçısını öpmesi manşetlere taşınırken İspanya'da verdiği konserde giydiği kıyafetler de büyük tepki aldı. Çocuk yaşta başlayan kariyeri nedeniyle ekranda büyüyen şarkıcının son yıllarda geçirdiği değişim magazin basını tarafından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıl Vanity Fair dergisi için üzerinde bir çarşafla poz veren yıldız, şimşekleri üzerine çekmiş ve gelen tepkiler nedeniyle sevenlerinden özür dilemek zorunda kalmıştı.
 
SABAH