İngiltere Premier Lig'in eski yıldızlarından, Manchester City ve Newcastle United formaları giymiş olan Antoine Sibierski'nin 18 yaşındaki kızı Sibylle, Cheshire'daki dairesinde ölü olarak bulundu.
35 yaşındaki Fransız yıldız ve eşi Isabel'in, kızlarına ulaşamadıkları için polisi arayıp durumu anlatmalarının ardından eve giden polis ekiplerinin, genç kızın intihar ettiğini tespit ettikleri açıklandı.

Erkek arkadaşıyla daha çok zaman geçirebilmek için Noel öncesi ailesinin evinden çıkıp, kendi evine taşınan genç kız, Facebook sayfasında kendisini "Şirin, sevecen, yüzsüz ve haşarı" olarak tanımlıyordu. Genç kızın cumartesi günü sabahın erken saatlerde göndermiş olduğu son mesajı da "iyi geceler" oldu.
Ancak genç kızın pazar günü tartaklama iddiasıyla tutuklanması ve ardından herhangi bir suçlama almadan serbest bırakılması sebebiyle olay Bağımsız Polis Şikayetleri Komisyonu tarafından da inceleme altına alındı.
Antoine Sibierski'nin komşularından biri, futbolcunun kızına çok düşkün olduğunu ve haberi aldıktan sonra yıkıldığını açıkladı.
Machester City, Newcastle United gibi takımlarda görev yapan Sibierski, son olarak Wigan'da oynamış ve geçtiğimiz yıl futbolu bırakmıştı.
Sibierski, 2006-2007 sezonunda Newcastle United - Fenerbahçe UEFA Kupası grup maçında attığı golle Newcastle'ı galip getiren oyuncu olarak da Türkiye'de tanınmıştı.