Nazilli’ye bağlı Kızıldere köyünde 2009 yerel seçimlerinde göreve gelen muhtar Ali Pekel, seçilmesinin ardından tamamladığı üst yapı çalışmalarının ardından köyün MOBESE ile güvenli hale gelmesini sağladı.
Yaptığı açıklamada 2009’dan önce köye yatırımın gelmediğini fakat kendisinin muhtar seçilmesinin ardından yatırım ve faaliyetlerin arttığına değinen Köy Muhtarı Ali Pekel, geçtiğimiz aylarda köyün birçok üst yapı sorununu çözdüğünü kaydetti. Pekel; “Girişimlerimiz sayesinde Köyümüzün içinden geçen ana yol kenarlarına 150 adet fıstık çamı diktik. Ayrıca köy meydanındaki trafik güvenliği için kırmızı ve sarı uyarı ışıkları konuldu. Köyümüzün ve çevre köylerin güvenliği için MOBESE güvenlik kameraları kurularak köy daha güvenli hale geldi. MOBESE kameraları Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolu, köy meydanı 3 tane, okul önüne 1 tane ve Kiraz-Beydağ kavşağına 1 tane olmak üzere 5 adet kamera 24 saat kayıt yapmaktadır” dedi.


“DESTEKLERLE KÖYÜMÜZÜ BÜYÜTÜYORUZ”
Köy bütçesinin yetersiz olduğunu belirten Köy Muhtarı Ali Pekel; “Köyümüzün bütçesinin yeterli olmamasından dolayı projelerimizin birçoğunu gerçekleştiremiyoruz. Bu projelerimizi gerçekleştirmek için Nazilli Kaymakamımız Sayın Caner Yıldız’ın yardımlarını beklemekteyiz. Ayrıca köyümüzün sorunlarının giderilmesinde maddi konularda yardımcı olan Işık Tarım ve EMYA incir işletmesine ve köy sakinlerine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Köyümüz gençleri ve okulumuz için futbol sahası çalışmalarımız ve Kızıldere-Hisarcık Köyü bağlantı yolu milletvekilimiz sayın Ahmet Ertürk, il genel meclisi üyelerimiz ve il özel idaresi yetkililerinin katkılarıyla en kısa zamanda çalışmalara başlanacaktır” diye konuştu