Galatasaray yönetimi, Sivas deplasmanına sakat olan kaptan Arda Turan, cezalı Milan Baros ve Caner Erkin"in de götürdü. Zorlu maçlar öncesi takımın kenetlenmesi adına böyle bir karar alınırken, yönetimin çağrısını bir futbolcu geri çevirdi. Sakatlığını bahane gösteren Harry Kewell, İstanbul"da kalmayı tercih etti.

Sözleşme anlaşmazlığı

Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve tedavisini İstanbul"da sürdüren Avustralyalı yıldızın yönetimle yaşadığı sözleşme krizi nedeniyle bir tavır takındığı ifade edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell"ın yönetimin 1 yıllık önerisine, “2 yıllık olsun” diyerek olumsuz yanıt vermesi taraflar arasındaki iplerin gerilmesine neden olurken, yöneticlerin Sivas"a götürmek istediği Avustralyalı futbolcunun, “Tedavim devam ediyor. Çalışmalarımı İstanbul"da sürdürmek daha iyi olur” karşılığını verdiği öğrenildi.

Harry Kewell, iki hafta önce de Başkan Adnan Polat"ın davetine rağmen Trabzon deplasmanına gitmeyi kabul etmemişti. Sarı kırmızılıların Sivas kafilesinde Başkan Adnan Polat"ın yanı sıra yöneticilerden Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Emir Sarıgül de yer aldı. Yeni üyelerden Sarıgül"ün futbol komitesinde yer alması bekleniyor.

Fener taraftarı sataştı

200 kişilik taraftar grubu Sivas havaalanında “Ne transfere, ne de bilete bizim aşkımız renklere” diye tezahürat yaptı. G.Saray"ın konaklayacağı Büyük Otel önünde ise sarı kırmızılı taraftarların yanı sıra Sivasspor bayraklı ve Fenerbahçe lehine tezahürat eden küçük bir grubun olması da dikkat çekti.

Milliyet