G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, öne geçip 2-1 kaybettikleri maç sonunda oyuncularını eleştirdi. Skoru koruyamamalarının kaliteyle alakalı olduğunun altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı: “Bu tür bir mağlubiyet bizim için çok kötü oldu. Bizim için en kötü senaryo gerçekleşti. Mağlubiyetin konsantrasyon ve mantaliteyle alakası yok. Kesinlikle kaliteyle ilgili bir durum. Öne geçiyoruz ama sonra kaybediyoruz. Ama sene boyunca yeterli bir kadroya da sahip değildik. Baros ve Kewell sakatlanınca onların yerlerine koyabilecek seçeneklerimiz yoktu.”

"11 EMRE"MİZ OLSA.."

“EMRE Aşık"ı taraftar baskısıyla mı oyuna aldınız?” sorusuna da yanıt veren Rijkaard öğrencisini göklere çıkartırken, “Sezon sonunda kendisi takımdan ayrılacak. Onu onurlandırmak adına oyuna aldım. Emre Aşık çok önemli bir futbolcu. Büyük bir sporcu. Sezon boyunca defans hatalarından çok gol yedik. 11 tane genç Emre Aşık olsa daha farklı olabilirdi. Bu şartlarda veda etmesi beni üzdü” dedi.

"Kendimizi KANDIRMIŞIZ"

G.SARAY yöneticisi Mehmet Helvacı, bu sezon yaşanan hüsranın faturasını futbolculara çıkarttı. 2-1 kaybettikleri Antalyaspor karşılaşmasının ardından zehir zemberek açıklamalar yapan Helvacı, “Biz şampiyon olacak takımı kurduğumuzu sanıyorduk ancak kendimizi kandırdırığımızı bir kez daha gördük.

SUÇ Frank Rijkaard"da değil futbolcularda. Zaten hocalarının söylediklerini bile yapmıyorlar sahada. Biz de buna defalarca şahit olduk. Önümüzdeki sezon için yeni bir kadro kuracağız. Bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız” ifadelerini kullandı.

ARDA-KEITA BİRBİRİNE DÜŞTÜ

G.Saray"da Arda ile Keita frikik yüzünden birbirlerine düştü. Kazanılan bir serbest vuruşta topun başına hem Caner hem Keita gitti. Tam bu sırada Arda da olay mahaline geldi ve Keita"ya atışı Caner"in kullanması için izin vermesini söyledi. Ancak Fildişili ısrarcı olunca kaptan sorun çıkmasın diye müdahalede bulunmadı ve atışı Keita kullandı.

Özdilek: 3 puanı hak eden bizdik

G.SARAY"I son dakika golüyle deviren Antalyaspor"un teknik direktörü Mehmet Özdilek haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi: “Sıkıntılı bir peritoyattan bugünlere geldik. Çok emek verdik, çok çalıştık. Rakipten daha fazla istedik ve galibiyeti hakettik. Maçı son dakikada değil daha önce de kopartabilirdik.

BİR sene daha sözleşmem var. Başkanla çıktığım bir yol var ve devam edeceğiz.”

Vatan