AYDINPOST ÖZEL - Aydın'ın Kazakkahvesi Köyü"nde yaşayan 26 yaşındaki genç kız kendisini trenin önüne atarak intihar etti. 3 gün önce nişanlandığı öğrenilen genç kızın sır intiharı köyde üzüntüye neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Kazakkahvesi köyünde ikamet eden Nilüfer H. gece bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma girdi. Sabah erkenden kalkan Nilüfer H. evlerinin hemen yanından geçen demiryolu kenarına giderek her gün sabah düzenli sefer yapan Nazilli-İzmir trenini beklemeye başladı. Tren, Kazakkahvesi hemzemin geçidini geçtikten sonra demiryoluna çıkan genç kız ellerini açarak trenin gelmesini beklemeye başladı. Demiryolunda genç kızı gören makinist hem düdük çaldı, hem de frene basmasına rağmen tren bir türlü duramadı ve genç kızı ezdi.
Tren kornası ile birlikte fren sesine uyanan çevredekiler ve genç kızın yakınları acı olayı görünce adeta yıkıldı. Feci şekilde hayatını kaybeden genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı 3 gün önce nişanlanan genç kızın sır intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.
İntihar nedeniyle yaklaşık bir saat tren yoluna devam edemedi.