Koçarlı Kaymakamı Suat Dervişoğlu restorasyonları devam eden Koçarlı Merkez ve Cincin Cihanoğlu Camilerinde incelemede bulundu. Restorasyon hakkında bilgiler alan Suat Dervişoğlu işlemeler üzerine sıva yapılmasını kızdı.
Koçarlı Kaymakamı Suat Dervioğlu, Miladi 1756 yılında Cihanoğulları'ndan Abdülaziz Efendi tarafından yaptırılan ve betonlaşma nedeniyle tarihi özelliğini kaybetme noktasına gelen camilerin restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, "Bu tarihi yapılar tarihimiz ve Koçarlı için çok önemli. Bunları korumalıyız. Caminin restorasyon çalışmaları sırasında vatandaşların rahatsızlığı olduğu doğrultusunda şikayetler aldık. Böyle tarihi yapının restorasyonu sırasında şikayet edilmesi bizleri üzdü” dedi.
Daha sonra Cihanoğulları"nın varislerinden Vesile Cihanoğlu'nu konakta ziyaret eden Kaymakam Suat Dervişoğlu, Cihanoğlu Camilerinde devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vesile Cihanoğlu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Camilerdeki restorasyon çalışmaları beni son derece mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Vesile Cihanoğlu, şu anda kendisinin kullandığı Cihanoğlu Konağını da ölümünden sonra kullanılmak üzere Belediyi"ye bağışladığını belirterek, konağım kütüphane ve müzeye dönüştürülmesini istedi.