Tula kentinde inşaatçılık yapan 24 yaşındaki Oleg Tatarinov, uzun süredir yaşadığı depresyon yüzünden defalarca intihar etmeye çalıştı. Ama başarılı olamadı. Oleg, sosyal paylaşım sitesinde dertlerini paylaştığı 19 yaşındaki Anna Zubrilkina'ya kendisini öldürmesini teklif etti. Bunun karşılığında da 11 bin ruble (Yaklaşık 4 bin dolar) para teklif etti.

BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ

Vatan'ın haberine göre genç kız adamın teklifini kabul etti. Çift kazma, kürek ve bir mutfak bıçağını yanlarına alarak ormana gitti. Oleg kendi mezarını kazdıktan sonra Anna bıçağı genç adamın tam kalbine sapladı. Ancak yaptığına pişman olan kadın hemen genci en yakındaki hastaneye yetiştirerek hayatını kurtardı. Bu olay sonrasında çift birbirine aşık oldu. Ev hapsinde tutulan ve halen mahkemesi devam eden Anna, "Birbirimizi seviyoruz ve sonsuza dek birlikte olmak istiyoruz" dedi.

KAZA MUAMELESİ

Anna Zubrilkina, bıçakladığı Oleg Tatarinov'un yaşadığı Tula kentine taşındı. Mahkeme, aşık olduğu sevgilisini intihar etmekten vazgeçirdiği için Anna'yı kazara adam öldürmeye teşebbüs suçundan yargılıyor.